Duncan Bons, trainer JO14-1

Duncan Bons, naast Onder 15-1, nu ook de nieuwe trainer van team JO14-1

Een aantal weken geleden, heeft Robin Schouwvlieger aangegeven dat hij helaas niet door kan gaan als trainer van de Onder 14-1. De spelers, ouders, club en Robin zelf balen hier enorm van, maar helaas is het niet anders i.v.m. de nieuwe arbeidssituatie van Robin.
Namens de jeugdopleiding van vv Schagen / S.R.C., wil ik Robin daarom nogmaals enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. En natuurlijk hopen wij, dat Robin in de toekomst weer actief zal zijn voor de club, als trainer en hopelijk ook als speler.
Nadat wij dit nieuws door kregen, zijn wij direct opzoek gegaan naar een goeie vervanger.
Dat was niet makkelijk, aangezien bijna alle goeie trainers al een team/club hebben, voor volgend seizoen. Vervolgens zijn wij intern opzoek gegaan, naar een goeie oplossing.
Wij hebben Duncan Bons bereid gevonden, om naast de Onder 15-1 ook de Onder 14-1 te trainen. Duncan heeft zich zelf al in een eerder stadium voorgesteld op de website, als nieuwe trainer van de Onder 15-1. Bij deze willen wij Duncan daarom erg bedanken, dat hij de club wil helpen. Als club hebben wij er alle vertrouwen in, dat dit de juiste keuze is. En wensen wij Duncan en de spelers van de Onder 14-1 heel veel succes, voor het komende seizoen. Ik weet zeker dat de spelers nog heel veel gaan leren bij Duncan.
Duncan zal met ingang van volgend seizoen, naast zijn werkzaamheden bij vv Schagen / S.R.C., ook werkzaam zijn als assistent  trainer bij de AZ O12 (Jeugdopleiding).
Met sportieve groeten,
Tom Boukes ( Hoofdjeugdopleiding,  Schagen / S.R.C. )