De SKRS Champions league

De SKRS Champions league, een samenwerking tussen  VV Schagen en VV SRC en de kweekvijver voor de toekomst, start dit seizoen  op zondag 24 september bij SRC!
Net zoals vorig seizoen wordt er gespeeld in de clubkleuren van gerenomeerde europese topclubs zoals FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, AC Milan, et cetera. Er wordt gespeeld op kleine velden met brede doelen waardoor er veel gesoord kan worden wat de plezierbeleving ten goede komt.

Doordat er traditioneel altijd nog aanmeldingen bij komen in september worden de teams ongeveer een week voor de start van de competitie definitief bekend gemaakt (beide verenigingen hebben al wel concept teams maar die zijn nog aan veranderingen onderhevig).
Uiteraard zijn we ook dit seizoen weer op zoek naar vrijwilligers die de begeleiding van een team op zich willen nemen en de organisatie op de dag zelf begeleiden. Wij gaan de ouders en begeleiders hier weer voor benaderen om met elkaar het weer tot een succes te maken, net zoals afgelopen seizoen.

Met sportieve groeten
VV SRC