De Grote Clubactie 2018 is ten einde

Voor het eerst hebben beide verenigingen mee gedaan en dit heeft tot een prachtige opbrengst geleid. Er is een totale opbrengst van € 4204,80 opgehaald! Wat een geweldig resultaat, wij zijn erg trots op alle leden die zo hun best hebben gedaan.

Naast alle los verkochte loten die door een deel van onze jongere clubleden aan de deuren en familieleden zijn verkocht, zijn er maar liefst ook nog eens 2 superloten verkocht. Deze superloten zijn gekocht door Tobias Verschoor van Precies ACD én Jac Vink & vrienden. Ontzettend bedankt hiervoor!

De leden die de meeste losse loten hebben verkocht, zijn ook dit jaar in het zonnetje gezet. Omdat de opbrengst verrassend is én dit jaar leden van beide verenigingen zo ontzettend hun best hebben gedaan zijn er maar liefst 5 prijswinnaars uitgenodigd.

Zaterdagmiddag 1 december jl hebben zij hun prijzen in ontvangst mogen nemen en willen wij hen nogmaals hartelijk danken voor hun inzet.

De prijswinnaars zijn:

• Nynke v.d. Kreeke (O11-4) met 48 verkochte loten
  • Roy van Wegen (O10-5), 44 loten
  • Jesse Wijdemans (O11-1), 39 loten
  • Jim Rover (O10-1), 37 loten en
  • Lex Reijne (O11-3), 36 loten

Nu de fusie een feit is zal het opgehaalde bedrag erg goed van pas komen om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen voor de jeugd. Nogmaals dank voor jullie inzet en graag weer tot volgend jaar.

Grote Clubactie team vv Schagen en vv SRC.

Ilja Verschoor, Monique  Eizinga, Alice v.d. Kreeke en Mariska Gouwenberg

Geef je reactie