Club Kleding

Let op! De verkoop van sportkleding loopt via de kantine tijdens de openingstijden.

VV Schagen heeft een eigen kledinglijn die niet in de normale winkels te koop is.

De shirts worden door de club in bruikleen gegeven maar sokken en broekjes moeten door de leden worden aangeschaft. De kleding is op voorraad en kunt u aanschaffen via de kantine indien deze geopend is. Er kan contant of met de pin worden betaald.

Sportsokken

€8,50

Sportsokken met logo

– Pupillen (Small – maat 29-35)
– Junior (Medium – maat 36-40
– Senior (large – maat 41-47)

Sportbroekje

€20,00

Sportbroekjes zijn in onderstaande maten

XS
XL
XXL

Trainingsshirt

€22,00

Een stevig en kwalitatief mooi traingsshirt

Workshort

€22,00

Workshort gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen, het is een lang model dat tot net boven de knie valt.

Trainingstop

€25,00

Trainingstop gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Trainingspak

€42,50

Trainingspak gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Alle maten voorradig

Let op! Verkoop alleen via de kantine.