Champions league van start

Zondag 24 september begint een nieuw seizoen van de SKRS Champions league. Net zoals vorig seizoen wordt er gespeeld in de clubtenues van gerenommeerde Europese topclubs zoals FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, AC Milan, enz. enz.

Er wordt gespeeld op kleine velden met brede doelen waardoor er veel gescoord kan worden wat de plezierbeleving ten goede komt.

De SKRS Champions League is een samenwerking tussen vv SRC en VV Schagen en gaat het 2e seizoen in. Het CL toernooi wordt bij beide verenigingen om en om gehouden en start op 24 september bij SRC.

Er is altijd plek in nieuwe teams dus kom een keer langs bij VV Schagen om te kijken of train een keer mee, opgeven kan via ledenadministratie@vvschagen.nl

Elke woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.30 uur wordt er getraind door deze 4-5 en 6 jarigen bij VV Schagen.