Afkoopregeling

Met ingang van seizoen 2018-2019 kunnen leden of ouders van jeugdleden de gevraagde vrijwilligersinzet afkopen. Je zult dan niet worden ingedeeld door de coördinatoren voor bijvoorbeeld een kantine- of bestuursdienst. Er zijn namelijk situaties waarin het lid of ouder van jeugdlid geen vrijwilligerswerk wenst te doen.

Middels onderstaande formulier kunt je aangeven of je van de regeling gebruik maakt. De regeling bedraagt €60,- per seizoen, ongeacht het aantal leden op het zelfde woonadres en staat open tot 15 september 2018. Daarna is het niet meer mogelijk om van de regeling gebruik te maken. De regeling wordt pas van kracht zodra de bijdrage is betaald.

Ik wil gebruikmaken van de afkoopregeling vrijwilligerswerk voor seizoen 2018-2019

Bescherming persoonsgegevens*
Deze website is extra beveiligd ter bescherming van uw persoonsgegevens.
U gaat ermee akkoord dat VV Schagen uw persoonsgegevens verwerkt voor het doel waarvoor u ze vertrekt heeft. ‎Lees hier meer welke gegevens VV Schagen verwerkt en waarvoor.
Ik ga akkoord