Ada Vedder overleden

Zondag 16 september kregen we het verdrietige bericht dat Ada Vedder plotseling is overleden.

In 1980 is Ada samen met Henk en de kinderen in Schagen terecht gekomen en als betrokken ouders van voetballende kinderen zijn beiden snel als vrijwilligers bij SV Schagen aan de slag gegaan. Als “stille kracht” op de achtergrond heeft Ada meer dan 30 jaar onze ledenadministratie op orde gehouden. Zij heeft dit altijd nauwgezet en met grote toewijding gedaan.  Wij verliezen met Ada een geweldige vrijwilligster en een geweldig mens. We gaan haar enorm missen.

We wensen Henk en de kinderen heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Namens het bestuur van VV Schagen

Lous Kruijer, voorzitter

1 Reactie

1. pierrehoffer

Beste lezer. Bij toeval las ik dit droeve bericht. Ik kende Ada al bijna 50 jaar en heb samen met haar de opleidingen gevolgd bij de PTT toen wij rond de 20 waren. Ken Henk ook van mijn periode bij de PTT in Schagen. Heb beiden nog enkele keren ontmoet in voetbal. Ik was actief bij VIOS-W.

Ik wil graag Henk een bericht sturen. Kunnen/mogen jullie mij zijn mailadres doorgeven? Ik ben grotendeels in Frankrijk.

Dank alvast,

Pierre Hoffer