Zaalvoetbal

De VV Schagen is na een periode van afwezigheid in de zaalvoetballerij opnieuw gestart met het aanbieden van zaalvoetbal en heeft diverse senioren, dames en jeugdteams in de zaal spelen. De organisatie van het zaalvoetbal is opgenomen in de Voetbalvereniging VV Schagen en er is dus geen aparte commissie benoemd.

Hoe kan ik mij aanmelden om te zaalvoetballen?

Alleen leden van de VV Schagen kunnen deelnemen aan het zaalvoetballen onder de vlag van VV Schagen. Individuele aanmeldingen kunnen alleen worden geplaatst na overleg en indien er ruimte is in een bestaand team, alleen volledige teams kunnen na overleg worden ingeschreven voor de zaalcompetitie. In principe moeten de teams ook een begeleider hebben die het contact onderhoud met de zaalvoetbal VV Schagen.

SZVV Jeugdwintercompetitie

De zaalcompetitie voor de jeugd start jaarlijks in december. Tijdens de reguliere winterstop organiseert SZVV al jaren een speciale zaalcompetitie zodat de jeugd lekker kan voetballen. Onderstaand schema is bindend en kan niet worden gewijzigd. Ook niet zo vreemd natuurlijk aangezien er 1.500 wedstrijden in deze competitie wordt georganiseerd. Zoals elk jaar vragen wij de hulp van de ouders om een zaaldienst te draaien in onze eigen Spartahal. Deze indeling (per team) staat onder de wedstrijddag en de teambegeleider maakt even een schema.

De zaaldienst zorgt onder andere voor het fluiten en noteren van uitslagen, algemene orde in de zaal en dat bijvoorbeeld wedstrijden op tijd beginnen en absoluut niet uitlopen. De wedstrijd en tijd begint direct te lopen na het einde van de wedstrijd ervoor. Er zit dus geen tijd tussen de wedstrijden in.

Deelnemende sporthallen

Naam SporthalAdresPostcodePlaats
SpartahalZuiderweg 2A1741 NASchagen
GroeneweghalWilgenlaan 1A1741 ZPSchagen
't ZijveldRijderstraat 1121735 GG't Veld
NiedorphalHartweg 351731 LTWinkel
MolentochtP. Ottstraat 11751 CWSchagerbrug
HarenkarspelhalOostwal 211747 EZTuitjenhorn
De DoorbraakDoorbraak 11749 AMWarmenhuizen
OostwalBeverplein 21834 GSSt. Pancras
MulitrefferWillem 't Hartplein 71756 TZ't Zand
GeestmerambachtDokter Wilminkstraat 31723 XNNoord Scharwoude
NoorderendHarlingerstraat 201704 BTHeerhugowaard 't Noord
Sport aan ZeeDrs. F. Bijlweg 101784 MCDen Helder
VeerburgSportlaan 11751 ZAAnna Paulowna
WieringenBelterlaan 11777 HMHippolytushoef
ZuiderzeehalDokter Tamsalaan 11771 ABWieringerwerf