Schoolvoetbal 2018

Het schoolvoetbal is een prachtig mooi sportevenement!

Al 100 jaar bestaat er schoolvoetbal en wie is er niet mee opgegroeid? Eerst zelf als basisschoolleerling en een generatie verder met je eigen kinderen. Ieder jaar worden de vooronder georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit de regio Schagen. De kampioenen nemen het op tegen andere regio’s en de toppers stromen door naar district- en misschien zelfs wel de landelijke finales.

Waar, wanneer in 2018?

Alle wedstrijden vinden plaats op het Sportpark van VV Schagen en bij VV SRC (Groenoord- Schagen), de data van de voorronden zijn woensdagmiddag 11 april 2018 en woensdagmiddag 18 april 2018 (beide dagen aanvang 14:30 uur). De Schagerfinales staan op vrijdagavond 20 april gepland (aanvang 17:00 uur)

Website Schoolvoetbal Schagen.nl

Voor veel meer informatie verwijzen we u graag naar de website schoolvoetbalschagen.nl

Aanmelden van teams

Het schoolvoetbal is bedoeld voor basisschoolgroepen 5/6 en 7/8 voor jongens- en meidenteams. De jongens spelen 11 tegen 11 op een groot veld en de meiden in 7-tallen op een half veld. Daarnaast wordt er ook een mini-toernooi georganiseerd op woensdag 25 april 2018 vanaf 14:30 uur voor leerlingen uit groep 3/4 (m/j) op het complex van VV Schagen.

Vrijwilligers gevraagd

Een dergelijk schoolvoetbaltoernooi kan niet georganiseerd worden zonder de inzet van ouders en vrijwilligers. Meld je aan om te helpen!