Schoolvoetbal 2019

Het schoolvoetbal is een prachtig mooi sportevenement!

Al 100 jaar bestaat er schoolvoetbal en wie is er niet mee opgegroeid? Eerst zelf als basisschoolleerling en een generatie verder met je eigen kinderen. Ieder jaar worden de vooronder georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit de regio Schagen. De kampioenen nemen het op tegen andere regio’s en de toppers stromen door naar district- en misschien zelfs wel de landelijke finales.

Waar, wanneer in 2019?

Alle wedstrijden vinden plaats op het Sportpark van VV Schagen en bij VV SRC (Groenoord- Schagen), de data van de voorronden zijn donderdagmiddag 11 april en woensdagmiddag 17 april (beide dagen aanvang 14:30 uur). De Schagerfinales staan op vrijdagavond 19 april gepland (aanvang 17:00 uur)

Website Schoolvoetbal Schagen.nl

Voor veel meer informatie verwijzen we u graag naar de website schoolvoetbalschagen.nl

Aanmelden van teams

Het schoolvoetbal is bedoeld voor basisschoolgroepen 5/6 en 7/8 voor jongens- en meidenteams. Daarnaast wordt er ook een mini-toernooi georganiseerd op vrijdagmiddag 12 april 2019 vanaf 14:30 uur voor leerlingen uit groep 3/4 (m/j) op het complex van VV Schagen.

Vrijwilligers gevraagd

Een dergelijk schoolvoetbaltoernooi kan niet georganiseerd worden zonder de inzet van ouders en vrijwilligers. Meld je aan om te helpen!