Aanmelden vrijwilliger

De vrijwilligers zijn de kurk waar de vereniging op drijft. Onder het motto “Voor Elkaar – Met Elkaar” willen we ieder lid of ouder(s) van jeugdleden betrekken bij het wel en wee van de vereniging. Door inzet van ons allemaal houden we met elkaar de taken en uw tijdsbeslag beperkt en overzichtelijk. Op deze manier zijn we ook in staat om contributies laag te houden zodat iedereen kan voetballen!

Wat gaat u doen voor uw club?

Middels onderstaand formulier kunt u aangeven waar u voorkeur qua vrijwilligerstaak ligt om het korps vrijwilligers te versterken. U kiest zelf uw interesse en tijdsinspanning. Uiteraard is het formulier niet uitputtend en in de vacaturebank kunt meer informatie vinden van openstaande vacatures. Na ontvangst van uw aanmelding wordt er snel contact met u opgenomen.

Voornaam *

Voorletters *

Achternaam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoon *

Geboortedatum *

Geslacht
manvrouw

Naar welke algemene taak gaat uw voorkeur uit?
bestuursfunctiekaderfunctiebestuursdienstkantinedienstredactielid website

Naar welke voetbal gerelateerde taak (of taken) gaat uw voorkeur uit?
trainerteammanagerteambegeleiderverenigingsscheidsrechterjeugdcoördinatortoernooicoördinatororganisatie schoolvoetbal

1. De teammanager is het primaire aanspreekpunt voor het team voor zowel de vereniging als de spelers/ouders
2. Een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag) kunnen overleggen is een verplichte procedure (Geen kosten voor de vrijwilliger)

Heeft u een kind (jonger dan 18 jaar) wat lid is van de vereniging? Zo ja vul voor- en achternaam in svp

Bescherming persoonsgegevens*
Deze website is extra beveiligd ter bescherming van uw persoonsgegevens.
U gaat ermee akkoord dat VV Schagen uw persoonsgegevens verwerkt voor het doel waarvoor u ze verstrekt heeft.(‎Lees hier meer) welke gegevens VV Schagen verwerkt en waarvoor.

Ik ga akkoord

[recaptcha]