JO8-1 in het nieuw

JO8-1 is dit seizoen in het nieuw gestoken door twee geweldige sponsors. De voetbaltenues zijn gesponsord door Sportshop Bouwes en de persoonlijke trainingsvesten door de vader van Jorn.

Michel van der Wardt (Sportshop Bouwes) en Tjeerd van der Woude (vader van Jorn), super bedankt namens het hele team!

Op de foto van links naar rechts
Boven: Michel van der Wardt en Tjeerd van der Woude beiden sponsors), Björn Oppersma en Arnold Spruit (beiden trainer/coach). Midden: Max Deutekom, Rasheed Mohamed, Floris Oppersma, Malik Yusuf, Ruben Spruit. Onder: Jorn van der Woude, Stijn Meulenkamp, Duke Visser, Niek Bijma.

De eerste wedstrijd van het seizoen was meteen voor de beker en werd een zwaarbevochten 4-4 tegen LSVV. Daarna begon de competitie in de 1ste klasse en werd tegen Den Helder met 10-4 gewonnen en van Westfriezen met 5-4. Vorige week geen wedstrijd, maar een oefenwedstrijd gespeeld tegen het altijd sterke SVW’27. Helaas verloren met 7-6, maar geweldig gespeeld.

Aanstaande zaterdag weer een thuiswedstrijd tegen De Zouaven. De mannen staan alweer te popelen!

Geef je reactie